Skip to main content

Jeremy Allen White o tom, prečo mohol premeškať „Marvelovský Film“: „Všetko som to zobral zle“

Herec Jeremy Allen White, ktorý sa v posledných rokoch vypracoval na vrchol Hollywoodu, prezrádza, prečo mohol premeškať úlohu vo filme súvisiacom s Marvelom, a tiež ako reaguje na neustále obťažovanie od paparazzov.

Prehodnotenie Marvelu

Vo výstave britského GQ sa herec filmu The Bear vyjadril, že vedel, že príležitosť vo filmu so superhrdinou sa k nemu skôr či neskôr dostane, keďže sa to stalo mnohým rovnako rýchlo sa meniacim hviezdam. Vyjadril sa však, že nerozumie, prečo zdanlivo vrchol hereckej kariéry končí u Marvelu, jednej z najväčších štúdií Disney.

Keď však dostal White šancu stretnúť sa s vedúcimi predstaviteľmi Marvelu, nedorazil to tak, ako plánoval. „Mal som stretnutie ohľadne takého Marvelovského filmu a mal som postoj,“ vysvetlil White. „Myslím, že som to všetko zle zobral.“ Herec priznal, že bol voči filmom so superhrdinami skeptický.

„Povedzte mi, prečo by som mal robiť váš film,“ spomenul si White na to, čo povedal riaditeľom. „Povedali mi: ‚Do kelu s tebou.‘ A ja som povedal: ‚Správne.‘

Hoci White vie, že sa Marvelu darí „získať naozaj dobrých filmárov na tieto filmy a samozrejme dostávajú naozaj dobrých hercov na tie filmy,“ neľutuje, ako sa jeho stretnutie skončilo a dodal: „Hral som to tak, ako som to chcel hrať.“

Nesnáša paparazzov

Okrem superhrdinských filmov je ďalšou súčasťou slávy aj paparazzi – niečo, čo White nemá rád.

Už skôr v rozhovore herec zo Shameless poznamenal, že uplynulý rok bol „šílený,“ s nárastom pozornosti bulváru na vrchole jeho manželky už viac ako tri roky, Addison Timlin, ktorej sa v máji podala žiadosť o rozvod. „Veľa veľmi vysokých výšok, veľa strašne nízkych pádov,” dodal.

White pravdepodobne nikdy nebude pohodlný s neustálym otravovaním paparazzov, obzvlášť keď sa príliš priblížia k jeho rodine, napríklad keď sa objavia na futbalovom zápase jeho dcéry. Hovoril, že sa v jednom momente pokúsil s nimi rozumne hovoriť: „Prosím, nefotografujte naše deti. To nie je v poriadku,“ ale to sa zdalo byť neúčinné. White nakoniec začal nosiť rovnaký outfit na každú hru, aby bolvár odradil.

Poznamenal, že „potom trochu prestali”, ale paparazzi vo všeobecnosti budú vždy „takým zvláštnym aspektom tejto veci, o ktorej som skutočne nikdy nemyslel, že sa s ňou budem vôbec zaoberať. Nie je to zábava, nie je to príjemné a je to naozaj divné. „

Budúcnosť Jeremyho Allena Whitea

Čo je ďalšie pre Whitea, užíva si čas mimo herectva po piknikoch s jeho rodinou po cestovaní počas natáčania The Iron Claw. Hoci aj súčasná štrajk SAG-AFTRA zohrala úlohu v jeho prestávke, herec vysvetlil, že „opustiť svoje deti vôbec je brutálne”, a preto musel na chvíľu túto oblasť opustiť.

„So všetkým, čo sa deje v mojom osobnom živote, som si povedal: ‚Dobre, poďme trochu spomaliť a možno chvíľu nepracujete,‘ povedal White. „Rozhodol som sa, že zvyšok roka nebudem pracovať a budem len so svojimi dcérami a všetko to trochu spomaliť.“

Budúci film Whitea, The Iron Claw, v ktorom hrajú aj Zac Efron, príde do kín 22. decembra.

Zdroj:

Zdroj: https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/jeremy-allen-white-missed-out-marvel-movie-paparazzi-career-break-1235639664/.