Skip to main content

Šťastnú sobotu, milí čitatelia! Len pred viac ako týždňom sme videli balíček obsahujúci diskovú verziu PlayStation 5 „slim“ a digitálnu kópiu hry Marvel’s Spider-Man 2 klesnúť na cenu 449 dolárov (50 dolárov zľava) – ponuka, ktorá je stále ľahko dostupná na Amazon, Best Buy a v GameStop. Čo sa však za uplynulý týždeň zmenilo, je to, že Amazon, Best Buy a GameStop teraz všetci predávajú bezdiskovú verziu PS5 Digital Edition s rovnakým pokračovaním Spider-Mana za 399,99 dolárov (50 dolárov zľava), čo je historicky najnižšia cena.

Súvisiace
Najlepšie hry pre PlayStation z roku 2023
Niektoré z najlepších hier pre Switch sú zlacnené o 20 dolárov v období pred Dňom Maria
Najnovšie beta verzie PS5 od Sony vylepšujú zvuk ovládača DualSense a zdieľanie obrazovky

Ak ste premýšľali o kúpe najnovšej konzoly od Sony, nikdy nebol lepší čas na jej zakúpenie. Nové stredný cyklus aktualizácie od Sony nie je výrazne štíhlejší ako pôvodný model, ktorý bol spustený v roku 2020, hoci obsahuje dva predné porty USB-C – namiesto jedného USB-C a jedného USB-A – ako aj rozšírenú pamäť 1TB zabudovanej pamäte (nárast z 825GB). Štandardný model tiež prichádza s odnimatelným diskovou jednotkou na prehrávanie fyzických hier a ďalších diskov Ultra HD Blu-ray, ktorú, ak si zakúpite základnú verziu PS5 Digital Edition, môžete stále kúpiť neskôr za 79,99 dolára. Voliteľný disková jednotka sa taktiež pripája a odpojuje pomerne ľahko a nevyžaduje žiadne náradie.

Pokúlim sa hry, PS5 v súčasnosti prichádza do svojho vrcholu. Final Fantasy VII Rebirth bol spustený len minulý mesiac a nedávny strategický posun Microsoftu znamená, že uvidíme bývalé exkluzívne hry ako Hi-Fi Rush, Pentiment, Grounded a Sea of Thieves na konzole od Sony už tento mesiac. Potom je tu ešte potrebné zvážiť vynikajúci zadný katalóg exkluzív od Sony, vrátane Horizon Forbidden West, God of War Ragnarök a – áno – Marvel’s Spider-Man 2.

ČÍTAJTE NAŠE PRVÉ DOJMY Z NOVÉHO PS5 (SLIM)
Balenie PlayStation 5 Marvel’s Spider-Man 2 (slim Digital Edition)
400$45011% zľava

Balíček pozostávajúci z PS5 Digital Edition a digitálnej kópie hry Marvel’s Spider-Man 2. Digitálny model nemá diskovú jednotku, hoci si ju stále môžete kúpiť neskôr.

400$ NA AMAZON
400$ V BEST BUY
400$ V GAMESTOP
PlayStation 5 Marvel’s Spider-Man 2 Bundle (slim edition)
449$50010% zľava

Balíček, ktorý spája nový PS5 od Sony s diskovou jednotkou a digitálnou kópiou hry Marvel’s Spider-Man 2.

449$ NA AMAZON
450$ V BEST BUY
450$ V GAMESTOP

Niekoľko mesiacov sme počúvali fámy o novom MacBooku Air a iPade, a tento týždeň Apple potvrdil existenciu prvého. Včera, 8. marca, MacBook Air poháňaný procesorom M3 je dostupný na kúpu, čo zvyšuje nádeje, že uvidíme nové iPad Pro – a väčšiu verziu jeho lacnejšieho súrodenca, iPad Air – čokoľvek teraz.

Súvisiace
HomePod a HomePod Mini obaja dostávajú zriedkavú zľavu
Najlepší iPad na kúpu
Pozrite sa na tento šialený, krásny hybrid Mac-iPad

Ak budú uvedené, najvyššie modely tabletov od Apple pravdepodobne budú jeho najdrahšie. Ak však potrebujete výkonný tablet práve teraz, verzie iPad Pro s procesormi M1 a M2 s 12,9 palcovou obrazovkou sú teraz dostupné za niektoré z ich najlepších cien doteraz. Momentálne môžete získať predposlednú generáciu, verziu iPad Pro s LTE s 12,9 palcovou obrazovkou, so 128GB úložiska na Woot za historickú nízku cenu 809,99 dolára (490 dolárov zľava). Ako alternatívu môžu členovia My Best Buy Plus získať novší M2 poháňaný iPad Pro, začínajúci na cene 949,99 dolára (150 dolárov zľava).

Oba sú výkonné tablety, ktoré môžete použiť ako náhradu vášho notebooku, toho typu, ktorý vám umožňuje ľahko tvoriť digitálne umelecké diela alebo riešiť náročnejšie foto alebo video úpravy pri cestovaní. Nemusia mať spekulovaný OLED displej, ktorý by sme mohli vidieť na nadchádzajúcich modeloch od Apple, ale ponúkajú krásne Mini LED panely s maximálnou obnovovacou frekvenciou až do 120Hz. Model M1 nie je taký rýchly a nedisponuje niektorými novšími funkciami, vrátane podpory Wi-Fi 6E.

ČÍTAJTE NAŠE RECENZIE NA M1 IPAD PRO A M2 IPAD PRO.
12,9-palcový iPad Pro (2021, LTE)
810$130038% zľava

Apple iPad Pro z roku 2021 používa vlastný procesor spoločnosti M1 a obsahuje port Thunderbolt / USB-C. MODEL 12,9-palcový MODEL TAKTIEŽ PÝŠI JEDNÝM Z NAJLEPŠÍCH DISPLEJOV AKÝKOĽVEK TABLET DOSTUPNÝ DNES.

810$ NA WOOT (128GB)
12,9-palcový M2 iPad Pro (2022, Wi-Fi)
950$
109914% zľava

Najnovší iPad Pro od Apple má rýchlejší procesor M2 a podporuje Wi-Fi 6E, ale v ostatnom zdieľa rovnaký dizajn ako jeho predchodca. Väčší model s 12,9 palcovou obrazovkou takisto ponúka kvalitnejší Mini LED panel než 11-palcová verzia.

950$ V BEST BUY (128GB, členovia MY BEST BUY PLUS)
1049$ V BEST BUY (256GB, členovia MY BEST BUY PLUS)
1249$ V BEST BUY (512GB, členovia MY BEST BUY PLUS)
Zľavy Verge na X /

Pridajte sa k viac ako 50 000 nasledovníkom a sledujte najlepšie technické zľavy každý deň s @vergedeals

SLEDUJTE NÁS!
Viac úspor v sobotu
Samsung ponúka 100 dolárovú zľavu, keď rezervujete jeden z nových TV na rok 2024, ktoré má byť predstavený na podujatí Unbox & Discover Spoločnosti 21. marca. Môže ísť o návrat Samsung bezodlesňovacieho TV QD-OLED alebo najnovšiu verziu jeho televízora podobného umeniu – The Frame TV. Každopádne, všetko, čo potrebujete urobiť, je zadať svoju e-mailovú adresu a meno, takže sa určite oplatí zaregistrovať sa pre prebiehajúcu promo akciu na každý prípad.
Amazon a Best Buy stále predávajú jednu smart žiarovku Philips Hue White Ambiance len za 15,99 dolára (12 dolárov zľava), čo zostáva historická nízka cena. Nie lenže 1,100-lúmenová, 75W bluetooth žiarovka môže produkovat spektrum teplého a studeného svetla, ale tiež podporuje Alexa, Google Assistant a Apple Home pre hlasové ovládanie.
Nový M3 vybavený MacBook Air od Apple môže byť za 50 dolárov menej pre členov My Best Buy Plus, ale je stále drahý dokonca aj pred zľavou. Ak chcete lacnejší notebook, M1 MacBook Air je stále dostupný so 256GB úložiska a 8GB RAM za 749,99 dolára (250 dolárov zľava) v Best Buy. Je to skvelý performer, ktorý sa skvele hodí pre každodenné použitie napriek jeho veku, hoci, nie je tak rýchly ako nové modely a podporuje len jeden externý displej keď je zatvorený. Čítajte naše recenzie.
Moment v súčasnosti ponúka až 50 percent zľavu na rôzne kamery, príslušenstvo, tašky a ďalšie tovary ako súčašť jeho výročného jarnej výpredaj. Akcia zahŕňa vynikajúci Tele 58mm M-series Lens, ktorý vám umožní robiť ostré, detailné zábery s najnovšími telefónmi iPhone, Pixel, Galaxy a OnePlus za 99 dolárov (51 dolárov zľava).
Ak ste hľadali cenovo dostupný spôsob, ako vyskúšať virtuálnu realitu, momentálne môžete získať neotvorenú, 128GB Meta Quest 2 na Woot s jednoročnou zárukou za 229 dolárov (30 dolárov zľava). Bezdrôtové headset minulej generácie určite nie je tak pohodlné alebo špecifikácie ako novší Quest 3 – ani nemôže zvládnuť skúsenosti zmiešanej reality – ale prístup do rovnakej knižnice hier, vrátane Supernatural a nedávnej remaku Resident Evil 4. Čítajte našu pôvodnú recenziu.
Zľavy Verge

/ Prihláste sa na získanie Zľavy Verge pre produkty, ktoré sme testovali poslané do vašej poštovej schránky každý deň.

E-mail (požadované)
PRIHLÁSIŤ SA
Touto registráciou súhlasíte s našimi Podmienkami a Ochrana súkromia. Tento web je chránený reCAPTCHA a Google Ochrana súkromia a Podmienky služby sa vzťahujú.