Skip to main content

Orange Venoval Svojim Verným Paušálnym Zákazníkom Viac Dát Bez Ďalších Poplatkov

Ahojte všetci, čo milujete surfovať na internete bez obmedzení! Operátor Orange má pre svojich verných klientov so zvoleným paušálom skvelú novinku. Ak patríte medzi tých, ktorí telefón používajú na viac než len volanie, tak táto správa je ako stvorená pre vás. Orange totiž rozdáva dátové balíčky úplne zadarmo.

Zvyšok Internetu na Kazdý Mesiac

Predstavte si, že každý mesiac dostanete k svojmu existujúcemu paušálu kúsok internetu navyše. Presne to Orange spravil pre svojich zákazníkov a niečo hore na tomto dáta-sviatku je, že nie je potrebné zaplatiť ani cent naviac. Či už ste influencer, ktorý musí byť neustále online, či pracovník na home office, ktorý potrebuje overiť každú informáciu, tieto extra gigabajty sa určite zídu.

Viac Internetu bez Záväzkov

Radosť z Internetu by nemala byť nikdy obmedzená. Orange to pochopil a súčasným klientom ponúka doplnenie dátového limitu bez akýchkoľvek záväzkov. Len tak, za vernosť. Poteší hlavne v dnešnej dobe, kedy možno pocítiť, že dáta idú rýchlo do éteru, sťahovaním appiek, prezeraním videí alebo videohovormi.

Odteraz Surfovanie na Dlhšie

S prídavkom dát sa váš digitálny život zmení k lepšiemu. Už žiadne obmedzujúce hlášky, že ste dosiahli svoj dátový limit. Či už potrebujete skontrolovat email, zdieľať fotky z poslednej dovolenky alebo si pustiť posledný diel obľúbeného podcastu, nebudete musieť riešiť, kde nájdete najbližšie Wi-Fi.

Ktorí Paušálni Zákazníci Majú Dôvod na Radosť?

Orange Premieňa Vernosť na Gigabajty

Ak ste zákazník s dlhodobým paušálom u Orange, šanca je veľká, že aj vy ste medzi tými šťastlivcami, ktorí si polepšia. Orange oznamuje viac internetu ako poďakovanie za vernosť svojim zákazníkom. Nerobte nič, len si užívajte tento bonus od vášho mobilného operátora.

Suma Sumárum

Orange teda poskytuje niečo navyše, a to bez akýchkoľvek skrytých poplatkov či potreby manipulácie so zmluvou. Preč s internetovými obmedzeniami a vitaj vo svete s viacerými gigabajtmi na vašom internetovom kredite. Užiť si online svet nikdy nebolo jednoduchšie. Pripojte sa a užívajte si surf naviac každý mesiac!