Skip to main content

Orange rozširuje YOXO študentský paušál o ďalších 20 GB dát

Ideálna ponuka pre študentov: Viac dát za rovnakú cenu

Operátor Orange prináša študentom výraznú vylepšenú ponuku v rámci ich YOXO paušálu. Teraz môžu študenti využiť až o 20 GB dát navyše bez toho, aby sa zvyšovala mesačná cena. Týmto krokom sa Orange sústreďuje na posilnenie konkurencieschopnosti svojej študentskej tarify a zároveň reaguje na zvýšenú potrebu online connectivity medzi mladými ľuďmi.

Prečo práve teraz

V dobe, keď je pre študentov neustály prístup k internetu nevyhnutný, či už kvôli štúdiu, komunikácii alebo zábave, prichádza Orange s príjemnou novinkou. Prídavok 20 GB dát do YOXO paušálu rozšíri možnosti online využitia bez obáv z dodatočných nákladov.

Viac priestoru pre učenie a zábavu

S prihliadnutím na to, že študenti sú jednou z najaktívnejších skupín v online priestore, Orange sa rozhodol prispôsobiť ponuku ich aktuálnym potrebám. Či už ide o sledovanie vzdelávacích videí, účasť na online prednáškach, streamovanie hudby, či videohovory s priateľmi, navyšovanie objemu dát v rámci študentských taríf je dôležitým krokom k spokojnosti zákazníkov.

Jednoduché aktivovanie a flexibilita

Aktivácia tohto bonusu je pre študentov veľmi jednoduchá. Nie sú potrebné žiadne zložité kroky ani dodatočné zmluvné záväzky. Jedná sa o automatickú zmenu, vďaka ktorej aktuálni užívatelia okamžite získajú viac dát k svojmu štúdiu či zábave.

Výhľad do budúcnosti

Orange s touto inováciou ukazuje záväzok neustále zlepšovať svoje služby v súlade so súčasnými trendmi a potrebami mladých ľudí. Nádejou je, že toto pozitívne gesto priláka nových študentov a posilní spokojnosť existujúcich zákazníkov.

Záver

Nová ponuka Orange YOXO pre študentov s podstatne väčším Objemom dát je významným prínosom pre mladých ľudí, ktorí hľadajú spôsob ako zostať online bez toho, aby museli neustále sledovať zostatok svojich dát. Navyše, transparentnosť a jednoduchosť celého procesu sú ďalšie body, ktoré odlišujú Orange na trhu telekomunikačných služieb.