Skip to main content

Prima Skupina na Slovensku: Start dvojice staníc a ďalšie plány

V medializovanom svete je každý nový prírastok na televíznom trhu pozornosťou hodným podujatím. Prima Skupina, významný hráč na trhu v susedných Čechách, teraz oficiálne oznamuje svoje ambiciózne rozšírenie na Slovensku. Tento rok sa chystá na spustenie dvoch nových staníc, čo je len začiatok ich plánovanej expanzie.

Prima Cool a Prima Zoom: Dve nové tváre

Už tento rok Prima privezie na slovenské obrazovky dve stálice z ich portfólia – Prima Cool a Prima Zoom. Stanice, pôvodne cieľujúce na mladých a dynamických divákov, si budú môcť vychutnať aj slovenskí konzumenti televízneho obsahu. Prima Cool charakterizujú populárne sitcomy a seriály, zatiaľ čo Prima Zoom sa vyznačuje dokumentmi a vedeckými programami, pričom oba kanály sľubujú kvalitný a diverzifikovaný obsah.

Vízie a ďalšie strategické kroky

Plány Prima Skupiny sa však nekončia spustením týchto dvoch kanálov. Prima Skupina má vo viziári ďalšie dve stanice, o ktorých spustení sa bude rokovať na začiatku budúceho roka. Rozširovanie portfólia o zábavné, informačné a špecializované stanice je dôkazom ich serióznych úmyslov si vydobyť pevnú priečku aj na Slovensku.

Čo to znamená pre slovenských divákov?

Expanding the television landscape is always an occasion for excitement, and for Slovak viewers, it means a broader selection of quality programming. S príchodom Primy sa očakáva, že slovenskí diváci získajú prístup k rozmanitejšiemu televíznemu programu a novým originálnym seriálom. S konkurenciou prameniacou z týchto nových vôd sa rysuje obraz pestrejšieho a dynamického televízneho trhu na Slovensku.